Serbian

Croatian

Slovenian

Macedonian

English

German

Russian

Bulgarian

Greek

Hungarian

Italian

French

Spanish

Romanian

Czech

Slovak

Polish

Ukrainian

Turkish

Dutch

Portuguese

Catalan

Swedish

Danish

Finnish

Norwegian

Lithuanian

Latvian

Estonian

Hindu

Indonesian

Chinese

Chinese (Taiwan)

Vietnamese

Albanian

Gallic

Maltese

Arabic

Japanese

Korean

Filipino

Thai

You are here: Home › Prikolica prodavnica (SRP) › Prikolice prodavnice

Prikolice prodavnice


Firma "Vidija" iz Niša postoji od 1989. godine
i bavi se proizvodnjom pokretnih trgovina (prikolica-prodavnica) za brzu hranu sa ugrađenom kuhinjom i solarnim napajanjem preko panela na krovu. To je vrhunski srpski proizvod po evropskim standardima. Pokretni kiosk-trgovinska radnja ima do desetak metara kvadratnih korisnog prostora, izgrađena je od prohroma za prehrambenu industriju, ima "zeleno" napajanje, odnosno, preko panela koji su po čitavom krovu sunčevu energiju pretvara u električnu koja obezbeđuje dovoljan napon za frižider, rashladnu vitrinu čiji motor ima malu potrošnju struje, osvetljenje i može da funkcioniše do tri dana bez sunca, po čemu je jedinstvena u svetu! Ovakav proizvod ne proizvodi niko u Srbiji, a jedinstvenu pokretnu radnju osmislili su, konstruisali i izgradili ljudi iz naše zemlje, uglavnom iz Niša. Projekat je zasnovan na domaćoj pameti i domaćem materijalu što cenu ovog proizvoda čini vema konkurentnom na svetskom tržištu. Naše mobilne prodavnice upola su jevtinije od, recimo, nemačkih.

Ovo je najjevtiniji vid porodičnog biznisa. Potrebno je takoreći samo materijal za hranu (par kilograma brašna, kvasac, par kilograma viršli...), nema mnogo filozofije i neplaćenih računa... Idealno je za mali biznis i ovo je profitabilna delatnost sa kojom još niko nikada nije propao u Evropskoj uniji jer uvek ima posla, nema plaćanja lokala (i dodatnih troškova za struju, vodu, komunalije, grejanje...), a ako na nekom mestu nema posla, Vi tih desetak kvadrata premestite tamo gde ima tržišta i posla i (parking) mesta - ispred škole, stadiona, naplatne rampe, vašara, bazena, auto pijace... Malo je poznato da i zakonodavstvo Srbije predviđa postojanje ovakvih prodavnica.U prilici smo da Vam ponudimo Prikolicu Vidija XL koja je korisne površine 8.8 kvadrata (4000x2240 mm), a visine 2200 mm


Prikolica ima 2 osovine i udarnu rudu što je čini sigurnom i rasterećenom, a što je najvažnije laka je za vuču, paneli su izliveni sa perforiranim L limom debljine panela 4 cm. Paneli su izliveni po meri bez prekida što ih čini jakim i pouzdanim, izgrađeni su sa  plastificiranim limom debljine 0,6 mm sa spoljne strane, a sa unutrašnje od inoxa-prohromskim kiselootpornim limom debljine 0,6 mm.

Auto istalacija je urađena po EU standardima i celom dužinom u buzir crevo koje je plus obloženo poliuretanskom penom po zakonu o bezbednosti.

Strujni solarni paneli na krovu su snage svaki 80w ima ih 6 što je ukupno 480w koji puni akomulatore.
Strujno solarni paneli pune akomulatore koji preko pretvarača 12/230 volti prave napon snage 1.5kw i mogu da izdrže bez sunca najmanje 24h ako se stalno otvaraju frižideri, a ako se otvara po potrebi i više. Solarni uređaji i pretvarači se dimenzionišu po potrebama i zahtevima kupca.

Oprema za  pokretnu prodavnicu-ćevabdžinicu ili prodavnicu druge namene se pravi prema potrebi i nameni same prikolice.

Prikolica može imati namenu kao što je:
- pekara
- pivnica
- ćevabdžinica
- picerija
- poslastičarnica...
ili sve zajedno ili pivnica/giross/roštilj

- ili samo trgovina prehrambenim proizvodima (prodavnica robe široke potrošnje)

Prikolica ima opremu standardnu: rezervoar čiste vode veličine 30-50 ili 100 litara kao i rezervoar otpadne vode.
Topla voda može da bude izvedena
a - sunčevim panelima, i
b - plinskim bojlerom

Pod prikolice odnosno gazeća površina je od rebrastog aluminijumskog lima 3/4mm ispod koga po celoj površini prikolice je zapunjena šasija poliuretanom antizapaljivim što je čini udobnom i izolovanom od hladnoće i toplote.

Elektroinstalacija od neizmenične struje je provučena kroz buzir crevo i kroz panel koji je izlivanjem učvrstio i obezbedio.
Osvetljenje prikolice je izrađeno štedljivim led sijalicama.
Svi uređaji, kao sto je frižider i vitrine, friteza, plinski šporet itd. su izrađeni po najnovijoj poznatoj tehnologiji od inox-a.
Veliki potrošači energije (kao što su roštilj, giros, palačinkara, konvektomat gril pilica) su izrađeni tako da su prilagođeni zahtevima kupca na obnovljivu energiju, kao sto je zemni gas i prilagođeni su lakoj zameni boca.

Zašto se upotrebljava gas, a ne struja?
Odgovor: Zbog brzine spremanja hrane

Zahtevi kupca su da što brže spremi hranu, jer u biti prikolica se koristi kao objekat mobilne brze hrane.

WC po zahtevima srpskog standarda je obavezan za osoblje, izgrađen je u prostoriji koja je dovoljne veličine, u sebi ima hemijski wc kao i vodu za pranje ruku i lako se održava.

Dodatna oprema
(šta još imamo u ponudi a nije navedeno i prikazano na fotografijama):
Giros, konvektomat ili takozvana "duvaljka", gril pilića, točionica piva, aparat za ceđenje sokova, razna osvetljenja, led trake, reklame, siberdah-otvor na krovu.
Auto grafika se pravi po želji kupca sa logom, motivima i porukom.

Svi uređaji su napravljeni od inox-a. Šporet na plin kao i roštilj iznad sebe imaju haubu koja u sebi ima filtere što prikolicu čini ekološki zelenom.

Prikolica je laka za vuču i parkiranje jer je šasija dobro izbalansirana i urađena od najkvalitetnijeg materijala, a osovine su torzione i sa inercionom kočnicom na sva 4 točka.

Od parkiranja do početka rada potrebno je najviše do 3 min i prikolicu je veoma lako parkirati.

Signalizacija prikolice je urađena po svim standardima EU, a prikolica je u samom vrhu evropskog kvaliteta i u celini zadovoljava sve evropske standarde.

HACCP
Prikolica ima svu potrebnu dokumentaciju i urađena je u HACCP standardu, a firma Vidija poseduje međunarodni WMI broj, što je sa fakturom i tehničkim pregledom dovoljno za registraciju. Ponosni smo na međunarodnu dodelu WMI broja što je, po prirodi stvari dovoljna garancija poverenja i uspešnosti projekta.

Prikolica može biti kupljena na kredit banke.

Cena je po dogovoru, a određuju je uređaji koji se ugrađuju (zavisno od potrebe kupca)

Isporuka proizvoda je u roku od 20 do 30 dana. Proizvod isporučujemo u sve države Evrope i sveta!

 

Drugi o nama i o našem proizvodu: 

http://www.ekapija.com/website/sr/page/713364/Firme-u-pokretu-Ni%C5%A1ka-Vidija-izra%C4%91uje-kioske-za-brzu-hranu 

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1571501/Prikolica+za+prodaju+brze+hrane.html

  


  


 

 

Contact / Kontaktieren / Kontakt

  • WE DELIVER OUR PRODUCTS TO ALL EUROPEAN COUNTRIES AND WORLDWIDE! CONTACT US!
  • Vidija, Živorada Kostića Moravca 17 A, 18000 Niš, Serbia
  • Tel: (018) 4576 660 i (018) 4215 898, Mob tel: 061/1816 768, 061/6486-479 
  • Phone numbers for calls outside of Serbia: +381(0)184576660 , +381(0)184215898 , +381(0)611816768, Contact - english language: +381(0)616486479
  • Email: office@trailerforfastfood.com  ,     vidijazr@gmail.com
  • Web: www.trailerforfastfood.com , www.imbisswagen-kaufen.com